BRICHETE RUF

Brichetele RUF sunt realizate din rumegus presat, uscat de lemn de diferite esente, fara liant sau adidivi, 100% naturale. Sunt ideale pentru utilizatorii casnici si industriali.
Brichetele de rumegus de lemn inlocuiesc cu succes lemnul si sunt ideale pentru utilizarea in sobe de teracota, centrale termice, cazane. Le gasesti pe tot timpul anului in stoc la depozitul Rocrimasil. Se poate asigura, la cerere si transport in judetele Arad, Timis si Bihor.

Brichete Ruf din Rumegus de lemn in Arad

Inlocuiesc cu succes lemnul de foc, dar si alti combustibili, datorita puterii calorice mari si a perioadei de ardere mult mai mare decat a lemnului. Cenusa rezultata fiind de max 1-1.5% din greutatea brichetelor. Au putere calorica mare, intre 4,6 KW si 5,6KW.

Mai mult, calculele arată că un palet de brichete din lemn conține mai multă energie decât un palet de lemn de foc. Astfel, atunci când conținutul energetic a fost ajustat cu umiditatea lemnelor, valoarea de încălzire este de 4414 kWh, iar aceasi cantitate lemnele de foc au un conținut de energie mai mic, in medie de 4253 kWh.

AVANTAJELE BRICHETELOR RUF ROCRIMASIL

  • produc o sursa de caldura ecologica.
  • costurile finale calculate pe un an intreg sunt mult mai mici fata de utilizarea unei metode de incalzire alternative.
  • sunt neutri din punct de vedere al emisiilor de carbon.
  • emisia de fum rezultata in urma arderii brichetelor este foarte redusa.
  • cenusa rezultata se poate folosi ca ingrasamant si prezinta o sursa bogata in minerale.
  • fata de utilizarea lemnului, brichetele prezinta un mare avantaj, cel al puterii calorice.
  • necesita un spatiu redus de depozitare.

PRETURI BRICHETE RUF

SAC DE 10 KG

12lei

UN PALET (960 kg)

1152 leilei