DESPRE NOI

Povestea noastră a început, de fapt, dintr-o necesitate, alimentarea proprie cu peleti. Cei doi parteneri actuali și-au montat în 2012 centrele pe peleti la locuințele proprii, alte surse de incălzire clasice nefiind disponibile în zonă. Totul mergea bine, elegant, curat , automat… totul pana la aprovizionarea cu peleții. Disponibilitatea mică pe piață și doar în anumite perioade calendaristice, calitatea indoielnică, lipsa de constanță în aprovizionare și altele, creau probleme.

Alimentarea proprie cu peleți s-a transformat într-o afacere

Așa că, de voie de nevoie, s-au cautat furnizori, producători, de mai aproape, de mai departe, pentru propriul uz în prima fază și dacă tot am reușit să ne aprovizionam pentru necesarul propriu, ne-au cerut ajutor și alți prieteni care și-au montat centrale pe peleți, apoi vecinii acestora, cunoscuții vecinilor etc. Asa că, am decis inființarea unei companii care sa aibe acest obiect de activitate, furnizare de peleții și brichete. Facem acest lucru ca obiect principal de activitate, și nu doar ca o activitate secundară în sezonul rece.

Scopul nostru 360 zile pe an este aprovizinarea cu peleți și brichete, noi fiind în același timp și consumatori la locuințele proprii, cunoscând exact nevoie clienților noștri.

 • Disponibilitate a marfii pe stoc 360 zile pe an, nu doar in sezonul rece. Asta deoarece pretul peletilor/brichetelor variaza putin intre sezonul cald si cel rece, noi va punem la dispozitie marfa pe tot parcursul anului, sa puteti profita de pretul mai avantajos daca cumparati  primavara-vara.

 • Livrare direct la domiciiu dumneavoastra, la orele la care sunteti disponibili, adica si dupa-masa pana tarziu si in week-end. Nu trebuie sa va invoiti de la servici sau sa va luati o zi de concediu , noi stim ca timpul e limitat si serviciu dumneavoastra e important asa ca livram fara probleme dupamasa sau in week-end cand va incurca mai putin in programul propriu.

 • Calitate testata. Dupa cum am precizat noi suntem si utilizatorii proprilor noastre produse, asa ca stim exact ce sa cautam la furrnizorii nostri si pe ce sa punem accent la calitatea peletilor, Nu de multe ori am intalnit peleti de calitate inferioara sau cu impuritati, care am refuzat sa ii comercializam. Fiecare produs de la un nou furnizor este testat „la noi acasa” inainte de a primii aprobarea de comercializare. Totusi multitudinea de modele de centrale si arzatoare de peleti de pe piata, face ca aceiasi peleti sa aibe comportatament putin diferit intre diferite centrale, de aceea va putem oferii peletul cel mai potrivit tipului dumneavoastra de centrala

 • PRETUL CEL MAI BUN DE PE PIATA. Stim ca asta este foarte important pentru noi toti, si stim de asemenea stim ca va oferim produse la care in cele de urma le „dat-i foc” si dispar pe cosuld e fum.  De aceea cu cat mai putin platiti cu atat mai bine. Cum reusim sa va oferim permanent cel mai bun pret?  E foarte simplu, si deriva din nou, din faptul ca acesta e activitate noastra de baza, si nu ceva sezonier care o facem pe langa alte activitati   Nu avem costuri cu showroom-uri, cu promovare intensa, cu ambalaje sofisticate, cu magazine si chirii in zone scumpe etc, cu tombole cu premii. Nici nu credem ca vreti sa platiti pentru aceste lucruri. Suntem convisti ca vreti sa platiti un pret corect pentru peleti cu cei mai buni raport pret/calitate, si noi asta va oferim..

   

Apelează cu încredere

0744 577 796

Ce spun clienții nostri despre noi

Băieții sunt profesioniști și livrează rapid. Calitatea brichetelor este foarte bună. Putine reziduuri.
Lucian, Arad

Apelez la Rocrimasil în fiecare an pentru alimentarea cu peleți pentru că au cele mai bune prețuri

Ramona, Lipova
Ard bine, nu lasă zgură, cenușă puțină. Găsesc un preț bun la ei.
Andrei, Timisoara

Vrei să intri în legătură cu noi?

Completează acest formular și noi vom reveni noi.

  TELEFON

  ADRESA

  Arad, Câmpul Albinelor, nr. 21